Apps vs BizzStream

Blog

4 redenen waarom BizzStream meer gemak biedt dan losse Apps

Als bedrijf kom je dagelijks in aanraking met grote hoeveelheden informatie en talloze registraties. Urenbriefjes, kwaliteitsformulieren, dagrapporten, inkooporders, meerwerk.. medewerkers hebben het er maar druk mee. Om deze formulieren te digitaliseren wordt een appje geïnstalleerd. En nog één. Totdat men op een gegeven moment talloze verschillende apps bezit. Het gevolg? Een gebrek aan overzicht, geen integratie én een aanzienlijke kans op fouten. Er moet toch een betere manier zijn om deze papierstromen en het vele invoerwerk op kantoor uit te bannen?

Dat kan met BizzStream. Met dit platform worden werkprocessen gedigitaliseerd én geautomatiseerd. Het enige wat je nodig hebt, is internetverbinding. Maar dat kan met diverse apps toch ook? Dat klopt, overal is wel een app voor. Toch zijn er grote verschillen in het gebruik en efficiëntie. Bekijk de verschillen in onderstaande vergelijking:

Diverse user interfaces ↔ één look-and-feel

Apps… hebben elk een eigen invulling van de User Interface. Terwijl een eenduidige User Interface erg belangrijk is wanneer we kijken naar het gebruiksgemak. Het gevolg is dat je een kleurrijk palet aan apps bezit met allemaal verschillende navigaties. Dat is ongemakkelijk en het kost tijd om steeds opnieuw te leren werken in een app.

Bizzstream… geeft je één beheeromgeving en gebruikerservaring voor alle werkprocessen. Dit is herkenbaar en hierdoor kun je snel schakelen. Of je nu een werkbon, schadeformulier of urenbriefje aanmaakt: de look-and-feel is hetzelfde.

Standaardisatie ↔Maatwerk

Apps… zijn meestal generiek. De functionaliteiten zijn standaard, niet aanpasbaar en niet op maat gemaakt. Kortom, wat je ermee kan is in beton gegoten. Er zijn natuurlijk wel op maat gemaakte apps, maar die zijn vaak erg duur en kennen een lange ontwikkel- of doorlooptijd. Hetzelfde geldt voor aanpassingen die achteraf gedaan moeten worden.

BizzStream… doet dit anders: in plaats van voor elke registratie en werkstroom een aparte app te gebruiken heb je met BizzStream zelf het gereedschap in handen om bedrijfsprocessen te modelleren. Je kunt eenvoudig een formulier aanmaken, velden toevoegen óf verwijderen en de lay-out aanpassen. Daarnaast kun je ook de bijhorende werkstromen zelf maken. Geen vast stramien zoals een standaard app, maar een formulier én werkstroom die aansluit bij jouw manier van werken.

Beperkt toegankelijk ↔ Any device

Apps… zijn vaak gemaakt voor een specifiek apparaat of besturingssysteem. Hierdoor kun je informatie niet overal bekijken, bewerken of toevoegen. En dat is wél wat je wilt.

BizzStream… is op elk apparaat en via elk besturingssysteem toegankelijk. Dit maakt de gebruiker onafhankelijk van device en locatie om te werken. Daarnaast kunnen onderdelen van de smartphone zoals camera of GPS gekoppeld worden aan BizzStream.

Digitaliseren ↔ Automatiseren

Apps… zijn bij het registreren van informatie vaak een ‘zelfstandig eiland’: de vastgelegde informatie is alleen relevant voor jou en geen onderdeel van een proces.

BizzStream… geeft je de mogelijkheid om naast te digitaliseren ook te automatiseren. Naast een (digitale) registratie wordt een heel werkproces in gang gezet.

Een voorbeeld is het urenbriefje: een medewerker registreert zijn uren, die vervolgens goedgekeurd moeten worden door de de medewerker op kantoor. Wanneer goedgekeurd, worden de uren doorgezet zodat het als basis kan dienen voor de facturatie of verloning.

BizzStream: snel en flexibel voor elk bedrijfsproces

Het registreren van informatie met gebruik van papier, spreadsheets en apps blijft een tijdrovend en foutgevoelig proces. Bovenstaande afwegingen laten zien dat een app vaak een oplossing biedt, maar toch beperkt is en niet fundamenteel.

BizzStream is een platform dat meegroeit in jouw behoefte. Je staat zelf aan het roer om te bepalen welke informatie je creëert, verwerkt en stroomlijnt. Jij bepaalt wie informatie mag inzien, wijzigen en goedkeuren. Je zult ontdekken dat de dagelijkse administratieve werkzaamheden aanzienlijk makkelijker en sneller worden door te digitaliseren én te automatiseren. Efficiënt digitaal werken is hiermee echt binnen handbereik.

Naam:Daniëlle Stout

Functie:Marketing Communicatie

Bedrijf:Van Meijel Automatisering B.V.

Sluiten

Download klantcase Van Werven