Nuchter

Bij Maxedy zijn we praktisch en realistisch. Dat is ook waarom onze klanten ons waarderen: We nemen onze toezeggingen serieus, spreken hun taal en weten waar we het over hebben.

Vrijheid en Verantwoordelijkheid

We geloven in de vrijheid en verantwoordelijkheid van mensen en doen daarom niet aan micromanagement. Gezond verstand levert zoveel meer op dan voorschriften.

Gewoon Doen

We gaan liever ergens mee aan de slag dan er eindeloos over te discussiëren. Er zijn zoveel dingen die je van tevoren niet kunt voorzien. Wat als er iets mis gaat? Dan leren we ervan en proberen het opnieuw.

Samen

We kunnen alleen resultaat behalen door samen te werken met onze klanten en collega’s. Iedereen heeft sterke en zwakke kanten, en dat respecteren we. Bij Maxedy draait het niet om winst, maar om de mensen die ons platform gebruiken en maken.

Om door te lezen

Bericht

Innoveren op een solide basis

Een nieuw schooljaar is weer van start gegaan en dit betekent in huize Vlot de alom bekende ochtendspits. De broodtrommeltjes worden weer klaar gemaakt, de haar in de krul (voor degene voor wie het van toepassing is) en allemaal de toeten schoon voordat we naar school fietsen!

Case study

Smink Infra

De kracht bij Smink Infra? Dat zijn de mensen. Het familiebedrijf wil dat alle medewerkers, jong en oud, zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dit realiseert Smink Infra door te investeren in innovatie in digitalisering. Zo zijn de werkopdrachten op de bouwplaats gedigitaliseerd met BizzStream. 

Bericht

Maxedy naar Kiev!

Wij zijn er erg trots op dat het Maxedy team zich internationaal verspreid, maar soms is het ook lastig om telkens alles maar remote te moeten doen. Om die reden is het volledige Maxedy team afgelopen week naar Kiev afgereisd voor een volle week productiviteit en uiteraard plezier!

Sluiten

Download klantcase Van Werven