Alles is een Document

In de BizzStream Core kun je bedrijfsprocessen automatiseren door ze te modelleren op basis van digitale documenten. Je kunt zelf bepalen welke informatie een document bevat, hoe een document eruit ziet, wat de toegangsrechten zijn, en uit welke stappen de werkstroom bestaat.

Gebruikersinterface

Met layouts maak je een gebruikersinterface, en dankzij de visuele editor is het eenvoudig om deze zelf te maken. Sleep de elementen die je wil zien op de layout, configureer ze, en klaar ben je! Je kunt zoveel layouts maken als je wil. Door iedere gebruikersgroep een eigen layout te geven zien gebruikers alleen informatie die voor hun relevant is.

Eenvoudige Integraties

Zodra je een document definieert heb je ook direct een API tot je beschikking. Door BizzStream te integreren met bestaande software ontstaat een totaaloplossing die de functionaliteit van bestaande programmatuur combineert met de flexibiliteit van BizzStream.

Altijd en Overal

Gebruikers kunnen altijd en overal met documenten werken via een webbrowser, of met de apps voor iOS en Android. Doordat BizzStream in de cloud draait hoef je niet om te kijken naar infrastructuur, software updates en backups.

Om door te lezen

Case study

Van der Tol

Van der Tol staat de komende jaren voor een aantal uitdagingen. Eén van deze uitdagingen is efficiënter werken. Oftewel, digitaal werken. Daar is van der Tol mee begonnen door de urenregistratie te digitaliseren met BizzStream.

Bericht

Gastblog: Confectie of maatwerk?

In de modewereld is confectie dé standaard en maatwerk de uitzondering. Omdat het menselijk lichaam terug te voeren is tot een aantal standaard maten, is dit goed te doen.

Bericht

Digitalisering bij Vink

Bij Vink Holding b.v. werken vanaf begin dit jaar 170 medewerkers met BizzStream. De medewerkers boeken hiermee hun uren, gepland of ongepland.

Sluiten

Download klantcase Van Werven