Alles is een Document

In de BizzStream Core kun je bedrijfsprocessen automatiseren door ze te modelleren op basis van digitale documenten. Je kunt zelf bepalen welke informatie een document bevat, hoe een document eruit ziet, wat de toegangsrechten zijn, en uit welke stappen de werkstroom bestaat.

Gebruikersinterface

Met layouts maak je een gebruikersinterface, en dankzij de visuele editor is het eenvoudig om deze zelf te maken. Sleep de elementen die je wil zien op de layout, configureer ze, en klaar ben je! Je kunt zoveel layouts maken als je wil. Door iedere gebruikersgroep een eigen layout te geven zien gebruikers alleen informatie die voor hun relevant is.

Eenvoudige Integraties

Zodra je een document definieert heb je ook direct een API tot je beschikking. Door BizzStream te integreren met bestaande software ontstaat een totaaloplossing die de functionaliteit van bestaande programmatuur combineert met de flexibiliteit van BizzStream.

Altijd en Overal

Gebruikers kunnen altijd en overal met documenten werken via een webbrowser, of met de apps voor iOS en Android. Doordat BizzStream in de cloud draait hoef je niet om te kijken naar infrastructuur, software updates en backups.

Om door te lezen

Case study

Smink Infra

De kracht bij Smink Infra? Dat zijn de mensen. Het familiebedrijf wil dat alle medewerkers, jong en oud, zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dit realiseert Smink Infra door te investeren in innovatie in digitalisering. Zo zijn de werkopdrachten op de bouwplaats gedigitaliseerd met BizzStream. 

Bericht

Maxedy naar Kiev!

Wij zijn er erg trots op dat het Maxedy team zich internationaal verspreid, maar soms is het ook lastig om telkens alles maar remote te moeten doen. Om die reden is het volledige Maxedy team afgelopen week naar Kiev afgereisd voor een volle week productiviteit en uiteraard plezier!

Bericht

De kracht van eenvoud

Met het groeien van een organisatie groeit ook de behoefte aan structuur. In zekere zin is deze structuur altijd al aanwezig. In een kleine organisatie verloopt dit echter vaak naadloos.

Sluiten

Download klantcase Van Werven