Hoe werkt het?

Digitale Bedrijfsprocessen met BizzStream Core

Het kloppende hart wordt gevormd door de BizzStream Core, waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd door ze te modelleren op basis van digitale documenten. Gebruikers kunnen met deze documenten werken via hun desktop webbrowser, tablet en smartphone.

Met layouts maak je een gebruikersinterface, en dankzij de visuele editor is het eenvoudig om deze zelf te maken. Sleep de elementen die je wil zien op de layout, configureer ze, en klaar ben je!

Inzicht met BizzStream Analytics

Met BizzStream Analytics kun je dashboards en rapportages maken op basis van informatie in BizzStream documenten. Dankzij de volwaardige business intelligence functionaliteit kun je niet alleen eenvoudig processen monitoren maar ook snel ad-hoc vragen beantwoorden.

Data wordt vaak zoveel inzichtelijker met visualisaties. Daarom beschikt BizzStream Analytics over visualisatieopties zoals kaarten, meters, en een verscheidenheid aan geanimeerde diagrammen. Alle visualisatieelementen kun je bovendien zelf volledig stylen.

Voorgemodelleerde Processen in de Marketplace

Op de BizzStream Marketplace worden pakketten met voorgemodelleerde bedrijfsprocessen aangeboden. Maak een vliegende start met BizzStream door pakketten te installeren, aan te passen aan je situatie en vervolgens in gebruik te nemen.

Als partner kun je BizzStream Marketplace opzetten met daarin je eigen packages. Door packages te maken die integreren met je software kun je klanten snel op weg helpen met een totaaloplossing die de functionaliteit van je applicatie combineert met de flexibiliteit van BizzStream.

Om door te lezen

Bericht

Innoveren op een solide basis

Een nieuw schooljaar is weer van start gegaan en dit betekent in huize Vlot de alom bekende ochtendspits. De broodtrommeltjes worden weer klaar gemaakt, de haar in de krul (voor degene voor wie het van toepassing is) en allemaal de toeten schoon voordat we naar school fietsen!

Case study

Smink Infra

De kracht bij Smink Infra? Dat zijn de mensen. Het familiebedrijf wil dat alle medewerkers, jong en oud, zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Dit realiseert Smink Infra door te investeren in innovatie in digitalisering. Zo zijn de werkopdrachten op de bouwplaats gedigitaliseerd met BizzStream. 

Bericht

Maxedy naar Kiev!

Wij zijn er erg trots op dat het Maxedy team zich internationaal verspreid, maar soms is het ook lastig om telkens alles maar remote te moeten doen. Om die reden is het volledige Maxedy team afgelopen week naar Kiev afgereisd voor een volle week productiviteit en uiteraard plezier!

close

Download klantcase Van der Tol

Sluiten

Download klantcase Van Werven