Hoe werkt het?

Digitale Bedrijfsprocessen met BizzStream Core

Het kloppende hart wordt gevormd door de BizzStream Core, waarmee bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd door ze te modelleren op basis van digitale documenten. Gebruikers kunnen met deze documenten werken via hun desktop webbrowser, tablet en smartphone.

Met layouts maak je een gebruikersinterface, en dankzij de visuele editor is het eenvoudig om deze zelf te maken. Sleep de elementen die je wil zien op de layout, configureer ze, en klaar ben je!

Inzicht met BizzStream Analytics

Met BizzStream Analytics kun je dashboards en rapportages maken op basis van informatie in BizzStream documenten. Dankzij de volwaardige business intelligence functionaliteit kun je niet alleen eenvoudig processen monitoren maar ook snel ad-hoc vragen beantwoorden.

Data wordt vaak zoveel inzichtelijker met visualisaties. Daarom beschikt BizzStream Analytics over visualisatieopties zoals kaarten, meters, en een verscheidenheid aan geanimeerde diagrammen. Alle visualisatieelementen kun je bovendien zelf volledig stylen.

Voorgemodelleerde Processen in de Marketplace

Op de BizzStream Marketplace worden pakketten met voorgemodelleerde bedrijfsprocessen aangeboden. Maak een vliegende start met BizzStream door pakketten te installeren, aan te passen aan je situatie en vervolgens in gebruik te nemen.

Als partner kun je BizzStream Marketplace opzetten met daarin je eigen packages. Door packages te maken die integreren met je software kun je klanten snel op weg helpen met een totaaloplossing die de functionaliteit van je applicatie combineert met de flexibiliteit van BizzStream.

Om door te lezen

Bericht

Flexibiliteit in de dagelijkse business structuur

Mijn naam is Jamie, ik ben Agile Coach binnen Maxedy. Zelf ben ik altijd op zoek naar manieren om het Agile werken te verbeteren of aan te moedigen.

Bericht

Puppycursus in je bedrijf

Ik heb een jonge hond, een Labrador. Hij heet Sammie en is nu ongeveer een half jaar. Elke zondagochtend sta ik met hem op een verlaten parkeerplaats met andere hondenbezitters voor een puppycursus.

Case study

Van der Tol

Van der Tol staat de komende jaren voor een aantal uitdagingen. Eén van deze uitdagingen is efficiënter werken. Oftewel, digitaal werken. Daar is van der Tol mee begonnen door de urenregistratie te digitaliseren met BizzStream.

close

Download klantcase Van der Tol

Sluiten

Download klantcase Van Werven